Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение за една 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнение за една 166

Здравейте колеги, предложиха ми 166 2.4jtd 2001 140кс на доста приемлива цена 5000(но продавача ще направи отстъпка) но има доста забележки и бих искал да знам какви пари горе долу ще отидат за оправянето им.
    1. Предната и задната броня за чукнати и боята се е напукала предполагам ще се боядисат само те и ще се оправи
    2. Усетих, че съединителя ще предава богу дух
    3.Кожения салон е заминал, няма скъсано но е раздърпан всмисъл разтегнат ли незнам как да го опиша(четох, че има някакви момчета дето се занимават с това и ставало добре)
    4. Заден стоп пукнат леко няма влага вътре
    5. Страничните прагове сякаш леко са увиснали.

Мисълта ми е заслужава ли си или не и евентуално ако можете да ми кажете кое колко струва г/д.
    Alfa Romeo 166 2.4jtd

Като си се засилил за такава кола по добре дай 5500лв с отстъпка за такава 2003 с кожа и 140кс.Но после е вечно твоя
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Заслужава си ако си готов да преглътнеш тези недостатъци и евентуално да ги оправиш.
      Според мен е субективно и индивидуално мение ,някои колеги биха я взели други не.
      Аз лично бих я отминал

Иначе части има и по моргите вече се намират доста екземпляр...
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Не си заслужава. Тези недостатъци сами по себе си са пренебрежими, но са абсолютен показател, че колата е на поне 500 000 км и е мърляшка и амортизирана. Мноого трудно ще намериш читава 166, внесена в България. Тук е разпространено мнението на един от по-горе изказалите се колеги, че щом е Алфа трябва да струва по две за лев, та затова се внасят само боклуци. 166 е прекрасен модел, по-добре да ти го внесат по поръчка и за предпочитане от Германия.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Колегата над мен го е казал много точно.Ако тва са недостатъците на колата я вземай без да се замисляш...но се съмнявам честно да ти кажа.Виж поне дали прави 4000 оборота на 4 или 5 та щото някой екземпляри учудващо за мен като ги изръчкаш ускоряват до 3000 и около тази граница си тъпчат на едно място и не ускоряват изобщо
          alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Колега, качи се с продавача в колата и я "изпържете" по някоя магистрала или по Е-79 - ако си сам в лявото платно - значи става
            AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
              5. Страничните прагове сякаш леко са увиснали
              И аз гледам някои 166-ци че имат увиснали прагове, това на какво е признак и нужно ли е да се ремонтира?

Comment

Първоначално публикувано от Jim Покажи съобщение
                И аз гледам някои 166-ци че имат увиснали прагове, това на какво е признак и нужно ли е да се ремонтира?
                Това е признак че колата е повдигана с подемник от некадърен монтьор които не знае къде да сложи петите.
                5 Ланчии зад гърба си!
                И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Прага на 166 има много малки отвори отдолу за крика,и на подемник,дори на обикновения крокодил трябва да се слагат подложки.
                  Alfa 155 1.7,1.8 ex
                  Alfa 166 2.4 3 ex
                  155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                    Прага на 166 има много малки отвори отдолу за крика,и на подемник,дори на обикновения крокодил трябва да се слагат подложки.
                    знаеш !
                    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                      Малко по-навътре от тези отвори има място за стенд и следователно за крокодил
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Аз я дигам на задния носач,и отпред някъде се пада по диагонал навътре зад предните гуми
                        Alfa 155 1.7,1.8 ex
                        Alfa 166 2.4 3 ex
                        155 1.8 MY 95 sport

Comment

И отпред и отзад си има място едното е за крика /с отвор/ а другото си е точно за голям крик или подемник!
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                          X